Velkommen til Sproglærerforeningen

Sproglærerforeningen er for alle, som ønsker at styrke fremmedsprogene i den danske skole.

Klik her for at åbne program

Engelsk Fagudvalg tilbyder kursus på din skole

Få idéer og inspiration til engelskundervisningen i udskolingen.
Se mere her.
Få idéer og inspiration til engelskundervisningen på mellemtrinnet.
Se mere her.
Få idéer og inspiration til engelskundervisningen i indskolingen.

Masteruddannelse i Fremmedsprogsdidaktik – åbn PDF her

Medlemskaber 2020

Personligt medlemskab: 425,-, Pensionistmedlemskab: 300,-, Studerende: 200,-, Skole/institutioner: 750,-

Du og/eller din skole bedes indbetale medlemskontingent 2020 via tilsendte faktura OG inden for den angivne tidsfrist.

Husk at du kan indbetale i både bank og på posthus, og at du kan betale via netbank.

Skulle du – hvad vi naturligvis ikke håber – ønske at opsige dit medlemskab, bedes du skriftligt meddele dette til formand Rita Mogensen, inden betalingsfristen – eller inden Sproglæreren nr. 1 udkommer.

Ved udmeldelse efter denne dato beregnes kontingent for det første halvår.

HUSK:

• du bliver IKKE automatisk udmeldt af foreningen blot ved at undlade at betale dit kontingent
  • at opfordre dine kolleger til at blive medlemmer af Sproglærerforeningen, gerne via www.sproglaererforeningen.dk

Der er altid plads til … flere medlemmer!