Velkommen til Sproglærerforeningen

Sproglærerforeningen er for alle, som ønsker at styrke fremmedsprogene i den danske skole.

Sprogkonference 2020

Sproglærerforeningens Sprogkonference 2020 foregår torsdag den 26. marts 2020 kl. 10–16.30 i Vejle Musikteater, Vedelsgade 25, 7100 Vejle
Tema: Så snak dog!
Programmet er under udarbejdelse og vil blive lagt her på hjemmesiden, så snart det er klart.

I 2020 fylder foreningen 50 år. Dette vil blive markeret i forbindelse med Sprogkonferencen.

Tilmelding senest d. 1. juli 2019

Klik her for at åbne program

Klik her for at åbne tilmeldingsblanket

Engelsk Fagudvalg tilbyder kursus på din skole

Få idéer og inspiration til engelskundervisningen i udskolingen.
Se mere her.
Få idéer og inspiration til engelskundervisningen på mellemtrinnet.
Se mere her.
Få idéer og inspiration til engelskundervisningen i indskolingen.
Se mere her.

Tysk Fagudvalg tilbyder kursus på din skole

Inspiration til tyskundervisningen.

Tysk Fagudvalg tilbyder kursus på din skole.

Medlemskaber 2019

Personligt medlemskab: 425,-, Pensionistmedlemskab: 300,-, Studerende: 200,-, Skole/institutioner: 750,-

Du og/eller din skole bedes indbetale medlemskontingent 2019 via tilsendte faktura OG inden for den angivne tidsfrist.

Husk at du kan indbetale i både bank og på posthus, og at du kan betale via netbank.

Skulle du – hvad vi naturligvis ikke håber – ønske at opsige dit medlemskab, bedes du skriftligt meddele dette til medlemskasserer Anne-Lise Petersen,  inden betalingsfristen – eller inden Sproglæreren nr. 1 udkommer.

Ved udmeldelse efter denne dato beregnes kontingent for det første halvår.

HUSK:

• du bliver IKKE automatisk udmeldt af foreningen blot ved at undlade at betale dit kontingent
  • at opfordre dine kolleger til at blive medlemmer af Sproglærerforeningen, gerne via www.sproglaererforeningen.dk

Der er altid plads til … flere medlemmer!