Seminar in Kiel 2018

Tysk Fagudvalg arrangerer i samarbejde med Deutsche Auslandsgesellschaft Tyskkursus i Kiel.

Torsdag d. 20. september til søndag d. 23. september 2018.

Bemærk, der er 10 af 25 pladser ledige på kurset!
Hvis du tilmelder, efter alle pladser er besat, vil du blive optaget på venteliste.

Medlemspris 3.700 kr. – 4.000 kr. for ikke-medlemmer

Tilmelding senest d. 1. juni 2018 via www.sproglaererforeningen.dk
Prisen omfatter 3 hotelovernatninger i enkeltværelse samt morgenmad og et hovedmåltid pr. dag.
Transporten til og fra Kiel klarer man selv.

Tilmeldingsblanket
Ønsker du at deltage i kurset, kan nedenstående formular anvendes og indsendes til Sproglærerforeningen, Tysk Fagudvalg ved at klikke på knappen [Bekræft]. Når du trykker på Bekræft stilles du derefter videre til en ekstra kontrol af det indtastede. Er det OK, trykker du på knappen [SEND].

Du vil modtage en bekræftelsesmail fra os, men ønsker du en detaljeret oversigt over dine indtastninger skal du klikke på printerknappen i bunden af denne side og gemme/udskrive en kopi af denne side.

Felter mærket med * er obligatoriske

Navn: *
Adresse: *
Postnummer: *
By: *
Telefon: *
E-mailadresse: *

Arbejdssted: *

Offentlige skolers EAN nummer:*

Telefon:

Adresse:
Postnummer:
By:

medlemskab eller skolemedlemskab

Jeg er ikke personligt medlem, men vil gerne meldes til og have rabat på
kurset.
Vælger du "Tilmeld", kan du blive stillet videre til tilmeldingsblanketten,
når du har afsendt denne blanket.

Eventuel kommentar:

Kasserer i Tysk Fagudvalg Pia Christensen, e-mail: pia.noergaard.christensen1@skolekom.dk • Tlf.: 24 20 27 02 •
Beløbet bedes indbetalt på reg.nr. 9883 kontonr. 0000230771 (Sparekassen Sjælland) senest den 1. juni 2018.
Institutioner med EAN nummer modtager elektronisk faktura.
Ved at klikke [Bekræft] accepterer jeg, at tilmeldingen er bindende.